18/08/2022

avto-moto novosti in zanimivi prispevki

Kljub temu, da naj bi se igrali v prvi vrsti otroci, saj je igra pomemben del razvoja in pridobivanja novih spretnosti, so nekateri izdelki iz kategorije igrač izjemno dobro sprejeti tudi med odraslimi. V prostem času namreč radi posežemo po najrazličnejših igrah in sodobnih napravah, ki so na prvi pogled videti kot igrače, vendar lahko zadovoljstvo nudijo tudi tistim, ki, po letih sodeč, lahko uživajo tudi v odraslih oblikah zabave. Avto na daljinca je zagotovo ena takšnih naprav. Še zdaleč namreč ni namenjena le dečkom, temveč tudi odraslim moškim, ki se jim ob pogledu na pomanjšano verzijo zmogljivega jeklenega konjička z daljinskim upravljavcem zasvetijo oči.

Avto na daljinca združuje prav tisto, kar imajo moški radi

Moški obožujejo avtomobile, hitrost, sodobne tehnologije. Pogosto jim nežnejši spol očita, da so pozabili na otroka v sebi in se ne znajo več sprostiti ter uživati v nečem precej preprostem, a kakovosten avto na daljinca hitro pokaže povsem drugo sliko. Moški se radi s svojo napravo podajo na parkirišče in se lotijo igre, pri kateri preizkušajo svoje spretnosti pri upravljanju »igrače«, s katero se ponovno spomnijo svojih mladih let. Spomnijo se preprostega avtomobilčka, ki so ga potiskali po dvorišču, ali pa tistega v izložbi, ki jim ga zaradi visoke cene njihovi starši niso mogli kupiti.

Avto na daljinsko vodenje

Seveda avto na daljinca, po kakršnem radi posežejo, ni čisto preprosta naprava, ki bi počasi vozila naprej in nazaj, temveč sodobni avtomobili na daljinsko upravljanje nudijo več. Dosegajo visoke hitrosti in krmiljenje je zahtevno, tako da včasih ne preseneča, da kakšnega tudi odnese iz zavoja. Saj veste: tudi pri igri odraslih je potreben adrenalin, ki zagotovi še dodaten užitek.

»Off read« avtomobili na daljinsko vodenje

Ima vaš dragi v kratkem rojstni dan ali ga želite obdariti ob katerem drugem pomembnem dogodku? Z izbiro daril za moške je pogosto križ, avto na daljinca pa je lahko rešitev, ki bo gotovo naletela na izjemen odziv.

Danes lahko izbirate med mnogimi RC avti, ki se razlikujejo po svoji velikosti, obliki in zmogljivostih, pogosto pa so najbolj zaželeni športni modeli, s katerimi si je mogoče privoščiti prave dirke. Priljubljeni so tudi »heavy duty« modeli za vožnjo po brezpotjih, ki odlično opravijo s še tako zahtevnim terenom – primerna kolesa, vzmetenje in seveda robustni materiali znajo za to odlično poskrbeti. »Off road« avto na daljinca bo vašega dragega gotovo povsem prevzel in v domišljiji bo gotovo vsaj na rellyju, če že ne na dirki od Pariza do Dakarja.

Splošno