20/08/2022

avto-moto novosti in zanimivi prispevki

Ali dobro skrbite za zdravje svojega jeklenega konjička? Redna skrb je zelo pomembna, saj le tako ustrezno poskrbimo za vozilo, mu podaljšamo življenjsko dobo ter zagotovimo, da se bomo še dolgo varno vozili. Najbolj pogosto vprašanje, ki si ga vozniki postavljajo, je zagotovo naslednje: »Kaj moram storiti, da bo moj avtomobil ustrezno vzdrževan, tako da se bom izognil visokim stroškom dragih popravil?« Na srečo je odgovor povsem preprost.

Za začetek vam svetujemo, da si preberete priročnik, ki ste ga dobili ob nakupu avtomobila. V njem boste našli vse informacije o tem, kako pogosto je potrebno pregledati vaše vozilo. Potem pa vam ostane le še to, da poiščete kakovosten in strokoven avtoservis, kamor boste svoj avto lahko peljali na redni servis vozila.

Je najti ustrezen avtoservis preprosta naloga?

Morda pa je iskanje ustreznega servisa vozil vseeno malo težje, kot bi marsikdo pomislil. Priporočamo vam, da se že na daleč izognete takšnim avtoservisom, kjer jim gre samo za denar, pri svojem delu pa uporabljajo poceni nadomestne dele.

Če želite, da bo avtomobil služil svojemu namenu in se boste na cesti počutili varno, morate poskrbeti, da boste svoj avtomobil zaupali zanesljivemu in zaupanja vrednemu servisu vozil. Le tak avtoservis bo nudil kakovostno storitev in izpolnil vsa vaša pričakovanja.

Avtoservis Selan: znanje, izkušnje in vrhunska oprema

Tukaj smo, da skrbimo za vaš avto. Pri nas zaposlujemo le strokovno usposobljene serviserje, ki imajo za seboj leta izkušenj z različnimi znamkami avtomobilov, svoje znanje pa krepijo z rednim dodatnim izobraževanjem. Vsakemu vozilu se pri avtoservisu temeljito posvetimo. Ponujamo široko paleto storitev, odpravimo še tako zahtevne napake, predvsem pa smo motivirani za to, da svoje delo opravimo hitro, strokovno in cenovno ugodno. Znani smo tudi po tem, da z veseljem prisluhnemo vsaki stranki ter ji primerno svetujemo.

Servis vozil

Pri rednem avtoservisu vozila vaš jekleni konjiček najprej temeljito pregledamo. Preverimo, ali je potrebno zamenjati kakšen pokvarjen ali izrabljen del, pozornost posvetimo tudi menjavi različnih tekočin v vozilu, vse od motornega olja naprej. V sklopu servisnih storitev tako opravimo:

  • redno vzdrževanje vozila,
  • računalniško diagnosticiranje in odpravljanje napak na vozilih vseh znamk,
  • menjavo olja in filtrov,
  • meritev, nastavitev in popravila geometrije podvozja,
  • popravilo ali zamenjavo izpušnega sistema.

Na servisu vozil z najsodobnejšo diagnostiko nam zagotovo ne uide nobena napaka. Cilj našega poslovanja je zadovoljna stranka, zato po vsakem opravljenem rednem servisu zagotovimo, da je vaše vozilo tehnično brezhibno.

Včasih pa je potrebno opraviti tudi izredni avtoservis, saj lahko na vašem avtomobilu pride do različnih napak ali poškodb. Tudi v tem primeru opravimo celotno diagnostiko vozila in kar se da hitro odpravimo najdene napake.

Vaš avtomobil je vaše prevozno sredstvo, brez njega pa ste praktično nemobilni. Da vam bo vozilo še vrsto let dobro služilo, ga pripeljite na servis vozil v Praprotno Polico pri Kranju. Naj za vaš avto temeljito poskrbi avtoservis Selan.

Vzdrževanje vozila