18/08/2022

avto-moto novosti in zanimivi prispevki

Aplikacija za pripravo na teste CPP

V zadnjem času smo se ljudje navadili, da je tehnologija napredovala do te mere, da na spletu najdemo aplikacije za praktično vse, kar nam pade na pamet. Ampak ali ne bi bilo fino, če bi obstajala tudi takšna, ki bi človeku pomagala spoznavati pravila cestnega prometa? Takšna, ob kateri bi se lahko kar najbolje pripravil na opravljanje CPP izpita?

To danes seveda sploh ni več vprašanje. Na spletu se je namreč mogoče v popolnosti pripraviti na vozniški izpit. Izjemna CPP aplikacija vam bo dala jasne odgovore celo na tista najbolj zvita in dvoumna vprašanja.

Najtežja vprašanja za CPP

Pravila cestnega prometa so do neke mere precej logična in si jih zlahka zapomnimo. Gre za situacije v prometu, ko je potrebno reagirati na jasno postavljene znake ali omejitve, se jih držati in s tem prispevati k varnosti v cestnem prometu.

Ampak vožnja po prometni cesti vsekakor ni zgolj zabava in upoštevanje enostavnih pravil, kot so: ustavi se – rdeča luč, omejitev 60 in podobno. Obstajajo situacije, ko je potrebno poznati cestno prometna pravila tudi v nekoliko bolj kočljivih situacijah.

Najtežja vprašanja CPP

Te se lahko pojavijo v obliki nenavadnih križišč, pomanjkanje cestno prometne signalizacije ali znakov, okvare semaforjev, policista v križišču in tako dalje. Zbirko tistih najtežjih vprašanj za CPP je moč dobiti tudi v e-obliki, ki se nahaja znotraj te CPP aplikacije.

Koliko različnih kategorij za CPP teste obstaja?

Testi cestno prometnih predpisov se opravljajo za 6 kategorij, in sicer:

  • testi CPP kategorije AM – za kolesa z motorjem,
  • testi CPP kategorije A – za motorna kolesa,
  • testi CPP kategorije B – za osebna vozila,
  • testi CPP kategorije C in CE – za tovorna vozila,
  • testi CPP kategorije F – za vožnjo traktorja,
  • testi CPP kategorije D – za vožnjo vozil za prevoz oseb in avtobusov.

Več vprašanj kot odgovorov?

Brez strahu. V tej CPP aplikaciji, s pomočjo katere boste vsekakor hitreje na poti do vozniškega izpita, boste našli tudi številna pogosta vprašanja kot seveda odgovore nanje. V pomoč vam bo tudi specializiran forum, kjer boste našli odgovore na tista vprašanja, ki jih sicer morda niste nikjer zasledili.

In ne le tovrstni odgovori. Vsekakor bodo za vas pomembne tudi najrazličnejše informacije o tem, kdaj in kje se opravlja teoretični del CPP izpita, ali pa vas muči vprašanje o tem, kako dolgo velja uspešno opravljen CPP izpit. Vse to boste zdaj lahko našli na enem mestu, kar vam bo zagotovo prihranilo ogromno časa, energije in skrbi.

Nazorni prikazi situacij v prometu

Vsi tisti, ki skozi pisano besedo ali morda neko sličico ne vidite povsem jasne situacije v križišču (na način, kot bi si jo želeli), boste veseli informacije o animaciji tovrstnih vprašanj. V CPP aplikaciji si boste lahko ogledali množico nazornih 3D animacij s pravilno vožnjo skozi križišče, kako ravnati ob prometni nesreči in podobno.

Brez skrbi, tudi za največjega sovražnika vseh voznikov je poskrbljeno. Kdo je to? Večina voznikov pravi, da jim vožnja skozi krožišče predstavlja prav poseben izziv. S 3D animacijo boste jasno videli, kako se vključevati in kako izstopati iz krožnega križišča.

Splošno