18/08/2022

avto-moto novosti in zanimivi prispevki

Ena in edina naloga brisalcev je, da nam zagotavljajo popolno vidljivost, ne glede na vrsto in intenzivnost padavin. Avtomobilski brisalci morajo biti torej vedno v dobri formi. Guma metlic mora biti primerne trdote in se mora lepo uleči na vetrobransko steklo, prav tako pa ne sme biti mehansko poškodovana ali obrabljena zaradi zoba časa. Da bi si zagotovili kar najvišjo kakovost brisanja in tudi izjemno življenjsko dobo brisalcev, se vozniki pogosto odločijo za metlice brisalcev Bosch, ki veljajo za vrhunske.

Bosch metlice brisalcev za vse razmere ter vsa vozila

Bosch velja za enega najboljših proizvajalcev avtodelov in ponuja velik spekter izdelkov, s katerimi lahko poskrbimo za popolno oziroma izboljšano delovanje svojega avtomobila. Večina teh izdelkov je sicer v domeni avtomehanikov, uporabniki vozil oziroma vozniki pa se s to blagovno znamko najpogosteje srečujemo takrat, ko je treba poskrbeti za nove brisalce. Avtomobilski brisalci Bosch so med najboljšimi, zato odločitev med njimi in drugimi ni prav nič težka.

Brisalci Bosch

Bosch metlice brisalcev obsegajo več linij, vse pa so namenjene vožnji v najbolj zahtevnih razmerah in zagotavljajo popolno vidljivost. Namestite jih lahko tako na sprednje kot zadnje steklo, in kadar pri tem zamenjate tiste brisalce, ki so bili na vašem avtomobilu ob njegovem nakupu, boste ugotovili, da ste naredili odlično zamenjavo. Originalni brisalci najverjetneje sploh niso bili tako dobri kot so Boschevi.

Brisalci Bosch se podajo na vsa vozila, saj so dimenzijsko in oblikovno zasnovani z mislijo na osebna  in tudi tovorna vozila.

Zakaj so Bosch brisalci posebni?

Bosch se pri proizvodnji brisalcev precej posveča inovacijam in testiranjem. Tako metlice brisalcev Bosch odlikujejo tri karakteristike:

1. Odlična guma, ki se brez težav prilega vetrobranskemu steklu ne glede na znamko in model avtomobila, ima dolgo življenjsko dobo. Ne preperi hitro in je odporna na čistila, UV žarke, vodo ter temperaturna nihanja. Briše brez puščanja mokrih sledi in predvsem tiho, brez škripanja ter brez zatikanja.

2. Odlični, patentirani nosilci z vzmetmi, ki omogočajo, da se avtomobilski brisalci Bosch dobro prilegajo in imajo tudi aerodinamične lastnosti.

3. Enostavno nameščanje, ki garantirano drži in omogoča, da je povezava med metlicami brisalcev in pogonom popolna.

Potrebujete nove brisalce? Metlice brisalcev Bosch so najboljša odločitev, ne glede na to, kakšen avtomobil vozite. Poiščete jih lahko tako v prodajalnah kot v spletnih prodajalnah, kjer se najdejo še bolj ugodno. Z njimi si boste zagotovili popolno vidljivost tudi v največjih nalivih in ob najhujšem sneženju, njihova življenjska doba pa vas bo presenetila. Pogosto menjanje Bosch brisalcev namreč sploh ni potrebna.

Rezervni deli