17/08/2022

avto-moto novosti in zanimivi prispevki

Kljub temu, da nam je sicer na voljo veliko različnih znamk avtomobilov, znotraj njih veliko modelov, in pri teh še veliko barv, so avtomobili pogosto kar nekoliko dolgočasni. Če imate umetniško žilico, ste si gotovo že kdaj rekli, da je škoda vsega prostora, ki bi lahko služil namesto slikarskega platna in se ponašal z umetnijami, pa je prebarvan zgolj v eno samo barvo … Če pogledamo na to z nekoliko bolj praktičnega zornega kota, hitro ugotovimo, zakaj je tako. Cena »poslikanih« avtomobilov bi bila enormna, avtomobile bi bilo ob nezgodah težko klepati in podobno. Zato nam ne preostane drugega, kot da se odločimo za nalepke za avto. Te so trenutno edina cenovno dostopna možnost, da svoj avto spremenimo in ga po videzu prilagodimo svojim željam.

Zakaj so nalepke za avto vse bolj priljubljene?

Vsi smo radi posebni, unikatni, individualni. Uniformiranost marsikomu ni po volji, in ženske imajo težavo že v primeru, da imajo na sebi enako obleko, kot jo ima še katera druga. Kaj pa avtomobili? Vsi znotraj iste znamke, modela, barve so isti. Naš avto prav nič ne izstopa, v ničemer ni drugačen od množice drugih, in ko ga včasih parkiramo na velikem parkirišču, si moramo dejansko zapomniti lokacijo, sicer ga lahko iščemo celo večnost.

Avtomobilske nalepke

Kaj pa, če bi uporabili nalepke za avto? Potem smo takoj posebni in individualni. Drugačni. Naš avto je prepoznaven – pa ne le za nas, temveč tudi za druge. Prijatelji in znanci nas tako na cesti hitreje opazijo, naš avtomobil pritegne več pogledov, z iskanjem avta v množici na parkirišču ni nikoli težav.

Kdo se odloča za nalepke za avto?

Ker so bile nalepke za avto včasih izjemno drage, so se zanje odločala zgolj velika in dobro stoječa podjetja, ki so si na ta način privoščila nekaj dodatnega »premičnega« oglaševanja. Danes so nalepke za avto precej cenejše in z njimi si lahko svoj službeni avto tako rekoč opremi vsak privatnik, ki ve, da mu to lahko prinese dodatno prepoznavnost, ravno tako pa si lahko z nalepkami za avto svojega jeklenega konjička popestri vsak posameznik. Pogosto so nalepke za avto uporabljene takrat, kadar je avtomobil presenečenje, ko ga na primer za rojstni dan dobi najstnik, ki je nastopil polnoletnost in naredil izpit, kadar mož z novim avtom preseneti ženo in podobno.

Kakšne naj bodo nalepke za avto?

Najpogosteje se za avtomobilske nalepke odločajo novopečeni starši, ki bi radi drugim udeležencem v prometu dali vedeti, da se v jeklenem konjičku nahaja otrok. Ponudba nalepk “otrok v avtu” je izjemno pestra.

Nalepka otrok v avtu

Če imate podjetje, potem se seveda velja odločiti za logotip blagovne znamke in kontaktne podatke, če želite avto polepšati zgolj za svojo dušo, pa lahko izbirate med množico zanimivih motivov. Izberite takšnega, ki odraža vaša zanimanja, vašo osebnost in vaš življenjski slog. Da ne boste vsakomur pojasnjevali, zakaj je na vašem avtu morski konjiček, ko pa ta nima prav nobene povezave z vašim življenjem …

Kako namestiti nalepke za avto?

Lahko jih nalepite sami, pri čemer je treba avto najprej temeljito očistiti in obrisati, vsekakor pa je bolje, da vam nalepke v primeru, da so večje ali bolj prefinjene, namesti profesionalec. Tako ne bo prijahalo do zmečkanih delov ali zračnih mehurčkov pod folijo.

Dodatna oprema , Splošno